| Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) | |
|
|
|
Chceli by ste spoločne ísť na Vianočné trhy? Ak áno, kedy? Ak Vám vyhovuje viac možností, zaškrtnite aj viac :) | Nie | | 5% | [ 1 ] | Áno, je jedno kedy | | 14% | [ 3 ] | Áno, Po (po škole) | | 5% | [ 1 ] | Áno, Ut (po škole) | | 14% | [ 3 ] | Áno, St (po škole) | | 9% | [ 2 ] | Áno, Št (po škole) | | 14% | [ 3 ] | Áno, Pi (po škole) | | 14% | [ 3 ] | Áno, So (dohodneme sa) | | 18% | [ 4 ] | Áno, Ne (dohodneme sa) | | 9% | [ 2 ] |
| Celkom hlasov : 22 | | |
|
Autor | Správa |
---|
Slávka úplne úplne úplne najviac ťa chalujem, si super, ty kokos!
Počet príspevkov : 654 Age : 32 ? ! = : čo ja viem čo som zač... Registration date : 18.05.2007
| Predmet: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Po november 12, 2007 1:30 pm | |
| Dufam ze ma Marry nezabije, ja viem ze este je len november... Ale mame tu take krasne smajly!! Ale nie, ine som chcela - v Tescu je taky rozkosny nafukovaci Mikulasik za 600 Sk, a bol taky napad, ze by sme sa nanhou poskladali a kupili ho Imrovi, prip. celej zborovni. Ak by sa naslo dost ludi, kazdy by zaplatil nejakych 20, 30 korun. To nie je tak vela, no nie? Co vy na to? | |
|
| |
Milan chalujem ťa
Počet príspevkov : 355 Age : 33 Registration date : 11.09.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Po november 12, 2007 5:34 pm | |
| Prečo práve Imrovi a zborovni? /ja by som to kúpil z triedneho fondu.../ | |
|
| |
Moni úplne úplne úplne najviac ťa chalujem, si super, ty kokos!
Počet príspevkov : 1970 Age : 31 ? ! = : Ja som lesné čudo s veľkými očami a sexi úškrnom ako má Angelina Jolie... Registration date : 15.05.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Po november 12, 2007 9:58 pm | |
| Ja by som to kupila Gerde... | |
|
| |
Marrynkááááá úplne že ťa chalujem
Počet príspevkov : 374 Age : 124 Registration date : 14.05.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Ut november 13, 2007 6:48 pm | |
| jj som za gerdu ... a ty smajlici su krasne fakt... na nsc boli na vianoce dokonca taky s capicami (vsetci aj taky obycajny usmievavy tam mal mikulasku capicu...)... a preco by som ta mala zabijat...som proti vianociam pred vsemi svatymi to mi pride fakt divne...al v novembri v poho...sak aj ja sauz hrozne tesim.... Mam otazku do eteru: AKo travievate Vianoce? | |
|
| |
Mato úplne úplne úplne najviac ťa chalujem, si super, ty kokos!
Počet príspevkov : 481 Age : 31 ? ! = : Zeleny elf, Prieskumnik Registration date : 18.05.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) St november 14, 2007 5:03 pm | |
| tak sa dohodnime komu teda | |
|
| |
Počet príspevkov : 1970 Age : 31 ? ! = : Ja som lesné čudo s veľkými očami a sexi úškrnom ako má Angelina Jolie... Registration date : 15.05.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) St november 14, 2007 9:27 pm | |
| No,travievala som ich s celou mojou rodinkou a este k nam prisla babka...kazdy rok...no ale teraz neviem....mama do kosic nejde,otec do kosic ide a chcu byt so mnou obaja... | |
|
| |
Počet príspevkov : 481 Age : 31 ? ! = : Zeleny elf, Prieskumnik Registration date : 18.05.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) St november 14, 2007 9:46 pm | |
| ja tiez neviem ako budu este vianoce, asi ostaneme v bratislave ale mozno pojdeme na Kysuce, nikto nevie | |
|
| |
Peťa úplne úplne úplne najviac ťa chalujem, si super, ty kokos!
Počet príspevkov : 907 Age : 31 ? ! = : Modrý čudný puntík s tromi tykadlami :P Registration date : 15.05.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Pi november 16, 2007 5:16 pm | |
| Aj BA, aj NR, aj Kysuce, s malou prevdepodobnosťou možno Sliač inak hej, pridala som 2 vianočné (resp. zimné) smajle ale zabudla som vám to povedať takže som happy, že si ich našla, Slávi | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Pi november 16, 2007 6:25 pm | |
| takze take rozhadzane Peta? | |
|
| |
Počet príspevkov : 907 Age : 31 ? ! = : Modrý čudný puntík s tromi tykadlami :P Registration date : 15.05.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Pi november 16, 2007 10:37 pm | |
| jj, a celkom dosť ale aspoň sú tentoraz dlhé vianočné prázdniny... nie ako minulý rok, fuj... ...a ešte že sneží | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Pi november 16, 2007 11:27 pm | |
| jj suhlasim | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) So november 17, 2007 1:44 pm | |
| Hmmm chcem sa vás spýtať, súvisí to s vianocami... pôjdeme dakedy spolu na Vianočné trhy? Ako to bolo po minulé roky vianočné trhy sú od 23. novembra do 23. decembra P.S. Slávka nezabi ma, pridala som hlasovanie a trochu pozmenila názov témy snáď ti to nebude vadiť P.P.S. Nový vianočný smajl: | |
|
| |
Počet príspevkov : 654 Age : 32 ? ! = : čo ja viem čo som zač... Registration date : 18.05.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) So november 17, 2007 4:09 pm | |
| Nevadi, Peti, som rada ze sem ludia pisu. Podla mna by sme mohli ist na trhy aj pocas skoly, ale ak nie, tak potom v pondelok alebo stvrtok. Vikedny a ine dni mi nevyhovuju. | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) So november 17, 2007 4:33 pm | |
| stvrtok by mohol byt ale mam cas od konca osmej hodiny do 17:30 a to musim skoncit pri hlavnej stanici | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) So november 17, 2007 4:59 pm | |
| sekla som sa, pondelok abo stredu... | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) So november 17, 2007 5:07 pm | |
| aha tak nie teda vlastne v stredu hej | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) So november 17, 2007 11:15 pm | |
| Achjo... tak to sa nezhodneme, ja môžem iba UT, ŠT, PI (a to obmedzene) a SO (príp. NE)... no ale pokiaľ by sa šlo po šiestej v PO, a nemala by som obed, tak by som na takú hodinku možno mohla... možno | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) So november 17, 2007 11:35 pm | |
| mam pcoti ze sa treba dohodnut s gerdou a spravit to ako triednu akciu.... | |
|
| |
Milan chalujem ťa
Počet príspevkov : 355 Age : 33 Registration date : 11.09.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Ne november 18, 2007 11:21 am | |
| <OT> Nechceli by ste sa prihlásiť ako UNICEF dobrovoľníci?</OT> | |
|
| |
Kika chalujem ťa
Počet príspevkov : 321 Age : 31 ? ! = : Big girls dont cry!!! Registration date : 16.05.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Ne november 18, 2007 12:23 pm | |
| co sa tyka trhov, tak by bolo super kebyze ideme cez skolu, ale myslim ze nam to nedovolia... | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Ne november 18, 2007 2:50 pm | |
| podla mna by sme to mohli dohodnut aby nas pustili | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Ne november 18, 2007 3:29 pm | |
| skuste to tak dohodnuuuuuuuuuuuut, to by bolo super kebyze je to cez skolu | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Ne november 18, 2007 4:04 pm | |
| sla by si aj ty? | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Ne november 18, 2007 11:29 pm | |
| mne je jedno,ci cez skolu alebo po....keby sa slo cez skolu,malo by to tu vyhodu,ze mozu ist vsetci a nie je problem s nejakymi kruzkami... | |
|
| |
Marrynkááááá úplne že ťa chalujem
Počet príspevkov : 374 Age : 124 Registration date : 14.05.2007
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) Ne november 18, 2007 11:39 pm | |
| Prepacte ze do toho tak morbidne vstupim....ale cez skolu???...sak to bude total o nicom...sak to ma atmosku podvecer ked vsetko pekne je vysvietene a blikoce to...a kupime si teply cas (ason poniektori ... ) a ak nie uplne vecer tak aspon poobede neverim ze doobeda tam vobec niekto bude ... (ci aspon predavaci ) Este raz sa ospravedlnujem za moju morbiditu ale tak vazne... ale ak ste proti tak ma ukamenujte alebo co za tento prispevok... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) | |
| |
|
| |
| Vianoceeeeeee (Vianočné trhy) | |
|